Gokkast Online

All Ways Fruits

All Ways FruitsAll Ways Fruits gokkast online spelen

Wanneer je de opdracht krijgt om de gokkast All ways fruits in een woord te beschrijven is dit niet moeilijk. Vrijwel iedereen zou hetzelfde zeggen, namelijk: nostalgie. Het is een gokkast die teruggrijpt op het verleden en een heel klassiek thema neerzet. Dergelijke gokkasten zou je niet op het internet verwachten maar juist in bruine kroegen of in oude casino’s. Met de komst van het internet kun je echter zonder je bed uit te komen al op je telefoon of laptop dergelijke gokkasten spelen. All ways fruits is wel een van de beste klassieke gokkasten op het internet. Lees hier alles over de gokkast All ways fruits.Speel hierboven de populaire All Ways Fruits gokkast van Amatic Industries online! All ways fruits kent een aantal bijzondere functies, een van deze functies is de Gamble functie. Wat houdt deze functie precies in? Stel je hebt winst gepakt door middel van een winnende combinatie op een winlijn. Je krijgt dan een optie om door te spelen wanneer je de Gamble modus aan hebt staan. Wat er gebeurd is dat je de keuze krijgt om te kiezen wat voor kaart er getrokken gaat worden. Je hoeft enkel de kleur te raden maar je mag ook proberen te raden of het een schoppen, klaver, harten of ruiten wordt.

Wanneer je de kleur goed hebt geraden wordt je winst volledig verdubbeld. Heb je goed geraden of het bijvoorbeeld een schoppen of harten is dan wordt je winst verviervoudigd. De gamble modus in een heel verleidelijke functie van All ways fruits en het is dan ook de kunt om op het juiste moment te stoppen. Je kunt namelijk oneindig doorgaan met het raden van de kaart mocht je het heel de tijd goed hebben.

All ways fruits kent ook nog een functie die erg van pas kan komen, dit is de autostart functie. Dit is een functie die wel op meerdere gokkasten zit maar toch wel een echte toegevoegde waarde heeft. Waar het kort gezegd op neer komt is dat je de gokkast All ways fruits automatisch laat draaien. Je kiest dan van te voren een geschikte ‘bet’ en drukt op de knop ‘Autostart’ en laat de gokkast draaien. De gokkast blijft dan draaien totdat je weer op de knop drukt of tot je saldo op is. All ways fruits is een erg vermakelijke gokkast met een mooi klassiek thema en erg vermakelijke functies. Deze functies kunnen ook nog eens erg winstgevend zijn! Veel plezier met het spelen!

Speel voor echt geld