Gokkast Online

Bells On Fire

Bells On FireBells on Fire gokkast online spelen

Bells on Fire is een typische gokkast van Amatic. Amatic heeft weer geprobeerd om een klassieke gokkast te maken met de fruitsymbolen. Dit is erg goed gelukt, Bells on Fire is een heel mooie klassieke gokkast geworden waar je erg veel plezier aan kunt beleven. Het is een gokkast die je zou verwachten in een verdwaald bruin café of ergens in een oud casino. Tegenwoordig kun je dergelijke gokkasten zelfs al op de bank in je woonkamer spelen met je mobiele telefoon, laptop, tablet of computer. Een schitterende ontwikkeling die veel speelgemak heeft gebracht!Speel hierboven de populaire Bells on Fire gokkast van Amatic Industries online! Op deze pagina zullen we je alles uitleggen over Bells on Fire en de functies die het bevat. Een van de functies van Bells on Fire is dat het de Gamble mode bevat. Wat is de Gamble mode precies? Hier lees je alles over deze speciale functie!

De Gamble mode is een functie in de gokkast Bells on Fire, wat je hier precies allemaal mee kunt lees je hier. De Gamble mode wordt geactiveerd wanneer je op de knop ‘Gamble’ drukt. Op het eerste gezicht merk je geen veranderingen in de gokkast maar wanneer je een winnende combinatie op een winlijn hebt en een prijs wint zal er een nieuw scherm verschijnen. Je krijgt nu een aantal keuzes. Je kunt kiezen om inderdaad voor de Gamble mode te gaan. Je moet dan raden welke kleur de kaart die getrokken gaat worden wordt. Zwart of rood, je kunt ook proberen te raden of de kaart ruiten, schoppen, harten of klaver wordt. Mocht je de kleur goed hebben, dan wordt je winst verdubbeld! Mocht je goed hebben of de kaart een klaver, een harten, een schoppen of een ruiten wordt, dan wordt je winst vermenigvuldigd met een factor van 4!

Er zijn online ook tal van manieren hoe je op oefenmodus kan spelen. Zo kan je wel het spelen zonder het risico te lopen geld te verliezen. Dit is met name erg fijn om het spel te leren en een beetje in de vingers krijgen wat werkt en wat totaal niet. Je in een oefenmodus dus gratis je gok tactiek fine tunen en er voor zorgen dat jij een kei wordt in Bells on Fire. Al met al is een bijzonder leuke gokkasten met genoeg opties om het spannend te houden en plenty manier om geld te winnen.

Speel voor echt geld