Gokkast Online

Hot Seven

Hot SevenHot Seven gokkast online spelen

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de gokkasten van Amatic. Amatic is een gokkastproducent die al jarenlang mooie gokkasten maakt. Ook Hot Seven is een gokkast van Amatic die goed in de smaak is gevallen. We zullen je op deze pagina wat informatie geven over deze online gokkast. We proberen je namelijk via deze site een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de onlinegokkastwereld. Hot Seven is zeker het vermelden waard als het gaat om een overzicht van de online gokkasten.Speel hierboven de populaire Hot Seven gokkast van Amatic Industries online! De gokkast van Amatic is qua ontwerp niet heel bijzonder, maar blinkt vooral uit in degelijkheid. Met 5 rollen en 3 rijen zie je 15 symbolen tegelijk op je scherm. Amatic heeft voor een fruit thema gekozen bij deze gokkast. Ook zijn er 2 soorten bonussymbolen te krijgen in Hot Seven. Bij deze gokkast kun je het bonussymbool herkennen aan het cijfer 7. Krijg je een rij van 5 7’s op de rollen? Dan kun je een miljoen coins winnen! Hiervoor moet je dan natuurlijk wel met het maximale aantal munten per winlijn spelen. De ster is het scattersymbool, dit symbool verandert in het symbool dat jou de grootste winst oplevert.

Je speelt overigens standaard met 5 winlijnen bij Hot Seven. Dit aantal kun je niet aanpassen. Bij deze online gokkast is er voor elke soort gokker wel een perfect inzetniveau. Je kunt het aantal munten per winlijn namelijk aanpassen, en er zijn heel veel opties mogelijk! Je kunt kiezen voor een minimum van 2 munten per winlijn, maar dit aantal kan oplopen tot 400 munten! De munten zijn standaard 1 cent waard. Dit heeft als resultaat dat je kunt spelen met 10 cent per spin, maar ook met 20 euro per spin!

Hot Seven heeft ook een soort bonusgame. De bonusgame start na elke winst die je hebt behaald. De geoefende gokker zal de bonusgame van deze gokkast waarschijnlijk wel herkennen. Je moet namelijk een kaart raden. Er zijn 2 opties, of je krijgt een ruiten kaart, of een harten. Gok je goed, wordt je winst verdubbeld. Je kunt dit 8 keer achter elkaar doen. Heb je het 8 goed? Dan maak je een zeer grote winst! Het hoeft echter niet, je kunt je winst ook op elk moment dat je wilt incashen. Naast deze leuke opties kun je bij Hot Seven ook de standaard functies, zoals de autoplay en het gratis spelen, gebruiken. Al met al is Hot Seven een zeer complete gokkast, met een aantal leuke opties, zeker het proberen waard dus.

Speel voor echt geld