Gokkast Online

Lucky Bells

Lucky BellsLucky Bells gokkast online spelen

Lucky Bells is de volgende succesvolle gokkast die Amatic de laatste jaren heeft gemaakt. De gokkasten van Amatic staan wereldwijd bekend als degelijk en beschikken vaak over een niet te uitgebreid thema. Dit is ook het geval bij de online gokkast Lucky Bells. Toch heeft Lucky Bells een eigenschap waarmee hij zich onderscheidt van veel andere online gokkasten. Lucky Bells is namelijk te spelen met een maximum van 20 actieve winlijnen. Dit is een stuk meer dan de gemiddelde gokkast, en zorgt voor een grotere winkans!Speel hierboven de populaire Lucky Bells gokkast van Amatic Industries online! Zoals gezegd is het thema van de online gokkast Lucky Bells vrij standaard. De symbolen zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Amatic heeft wederom gekozen voor een fruit thema, dit thema is terug te zien bij veel gokkasten die Amatic heeft gemaakt. Naast de symbolen zie je een aantal knoppen op je beeldscherm. Hoe deze werken is gelijk duidelijk. Met een knop kun je het aantal winlijnen aanpassen, met een knop kun je de spin starten, en met een andere knop kun je ervoor kiezen om de autoplay functie te starten. Met deze functie blijven de spins achter elkaar lopen, zonder dat je ergens op hoeft te drukken. Een ideale uitvinding voor de luie gokker dus.

Naast deze standaardknoppen is er ook nog een gamble knop. Deze knop is pas van toepassing als je een winnende combinatie hebt gemaakt. Druk je na een winst op de gamble knop, kun je je winst verdubbelen! Dit doe je met de hulp van een soort minigame. De minigame is niet uitgebreid, het enige wat je kunt kiezen is de kleur van een kaart. 50 procent kans dus! Gok je goed, wordt de winst verdubbeld. Gok je fout? Dan ben je alles kwijt. Deze gamble functie is 8 keer achter elkaar te gebruiken, met een kleine winst kun je dus toch heel veel geld winnen. Uiteraard is het spelen van deze mini game niet verplicht, je doet het alleen als je het zelf wil!

Je inzet kun je bij Lucky Bells op meerdere manieren aanpassen. Je kunt het aantal winlijnen waarmee je speelt veranderen, en je kunt het aantal munten per winlijn ook naar je eigen hand zetten. Minimaal speel je met 1 munt per winlijn, en maximaal met 100. Je kunt dus inzetten met 20 euro per spin! Je kunt overigens alleen kiezen voor 10 actieve winlijnen, in plaats van 20.

Speel voor echt geld