Gokkast Online

Wild 7

Wild 7Wild 7 gokkast online spelen

Amatic heeft een aantal gokkasten gemaakt, met een bepaald fruit thema. Wild 7 is een van deze gokkasten. De online gokkasten zijn wereldwijd erg goed ontvangen, en worden dagelijks veel gespeeld. Wild 7 lijkt dus qua uiterlijk vrij veel op gokkasten als Lucky Bells en Hot Star, maar beschikt toch over een aantal functies, waardoor het heel erg verfrissend is om op te spelen. Zo beschikt Wild 7 over een aantal leuke bonussymbolen, die ervoor kunnen zorgen dat je wegloopt met mooie winsten.Speel hierboven de populaire Wild 7 gokkast van Amatic Industries online! Zo beschikt de online gokkast Wild 7 over wildsymbolen, en scattersymbolen. De wildsymbolen zijn in de gokkast uitgerust met een 7 als uiterlijk. Wildsymbolen kunnen heel krachtig zijn, omdat ze zich voor kunnen doen als elk ander symbool, met uitzondering van de scattersymbolen. Een wildsymbool maakt je winnencombinaties dus nog groter! Scattersymbolen zijn ook erg handig. Deze kunnen verschijnen op elke positie op de rollen, en hoeven niet in een bepaalde combinatie te staan om je winst op te leveren. Ook kunnen de scattersymbolen zogenaamde free spins opleveren.

Naast deze leuke bonussymbolen kun je bij Wild 7 natuurlijk ook gewoon winst maken op de traditionele manier. Je speelt bij Wild 7 met 10 actieve winlijnen, die niet aanpasbaar zijn. Heb je 3 of meer gelijke symbolen op een actieve winlijn, dan maak je winst! Wild 7 geeft je de optie om deze winst een aantal keer te verdubbelen in de zogenaamde gamble functie. Een vrijwillige functie, die je zelf kunt starten na het maken van een winnende combinatie. De gamble functie laat je kiezen voor een kleur kaart, rood of zwart. Als je kiest voor de goede kleur wordt de winst door het casino verdubbeld. Dit kan maximaal 8 keer gebeuren. Als je echter 1 keer fout gokt, is al je winst verloren.

De inzet kan je bij Wild 7 slechts op een manier aanpassen. Dit kun je doen door middel van het inzetniveau, dat het aantal munten per winlijn aanpast. Minimaal 1 munt per winlijn, maximaal 100. Met een vastgestelde muntwaarde van 1 cent is dit minimaal 10 cent en maximaal 10 euro per spin. Wild 7 is natuurlijk ook gratis te spelen. Voordat je je geld gaat inzetten op de online gokkast, kun je gratis spelen, Amatic geeft je 1000 credits, elke keer als je het spel opent! Ook beschikt Wild 7 over een zogenaamde autoplay optie. Wild 7 is dus een vrij allround gokkast. Niet te veel poespas en spannende functies, maar toch genoeg om een leuke tijd te hebben.

Speel voor echt geld