Gokkast Online

Wild Stars

Wild StarsWild Stars gokkast online spelen

Met de online gokkast Wild Stars heeft Amatic wederom gekozen voor een fruitthema. De symbolen zijn verschillende soorten fruit. Verder blinkt deze online gokkast vooral uit door het gebruik van de speciale symbolen. Zoals de naam al doet vermoeden is Wild Stars te spelen met veel wildsymbolen! Doordat er zoveel wildsymbolen voorkomen op de rollen van deze gokkast, is de kans groot dat je met inzetten winst pakt! Overigens is Wild Stars een gokkast met 5 rollen en 3 rijen, hierdoor zie je altijd 15 symbolen tegelijk op de gokkast. Wild Stars is te spelen met 10 actieve winlijnen. Dit aantal is vastgesteld en is dus niet door jou aan te passen.Speel hierboven direct de bekende Wild Stars gokkast online van Amtic Industries! Een wildsymbool is zo krachtig, omdat hij de vorm aan kan nemen van elk ander symbool dat je kunt krijgen. Je hoeft geen genie te zijn om uit te vogelen dat je hierdoor veel winst kunt maken. Als je namelijk een winnende combinatie maakt door middel van het wildsymbool, wordt het wildsymbool uitgestrekt over de gehele rol, waardoor je nog meer winst maakt! De winst die je hier hebt gemaakt, en elke andere winst overigens ook, is makkelijk te vermeerderen in deze online gokkast.

Je kunt namelijk drukken op de zogenaamde ‘gamble’ knop. Maak je winst en druk je hierop, dan word je naar een soort minigame gebracht. In deze minigame kun je gokken op de kleur van een speelkaart, rood of zwart. Is de kaart daadwerkelijk de kaart waarom je hebt gegokt, wordt de gemaakte winst door het casino verdubbeld. Bij Wild Stars kun je dit maximaal 8 keer achter elkaar doen. Kies je 1 keer verkeerd, dan is als je winst weg.

Natuurlijk is deze online gokkast van Amatic gratis uit te proberen. Open je de gokkast, dan krijg je 1000 credits. Deze credits kun je inzetten zodat je rustig kunt wennen aan de manier waarop deze gokkast werkt. Dit is geheel vrijblijvend, en kun je zo vaak doen als je maar wilt. Ben je wel met echt geld aan het inzetten? Dan kun je de hoogte van deze inzet alleen aanpassen door het inzetniveau te veranderen. Dit inzetniveau kan resulteren in een minimuminzet van 10 cent, en een maximum inzet van 20 euro per spin.

Speel voor echt geld