Gokkast Online

Power Fruit

Power FruitPower Fruit gokkast online spelen

Speel hierboven direct de Power Fruit gokkast online. Classic Jackpot is een zeer gewaardeerde producent van klassieke gokkasten. De gokkasten van Classic Jackpot zien er altijd goed uit en kunnen je de mooiste prijzen opleveren. Bovendien is het vaak mogelijk de gokkasten te bespelen met een lage inzet en op sommige websites kun je ze zelfs gratis proberen. Dit houdt concreet in dat je gratis op een gokkast kan spelen zonder kans te maken op prijzen. Maar het is wel een hele leuke manier om kennis te maken met een gokkast die je nog nooit gespeeld hebt. Het aantal gokkasten van Classic Jackpot dat in online casino's te spelen is, is op dit moment slechts zeven. Maar al deze zeven gokkasten staan garant voor kwaliteit, mooie vormgeving en een leuke gokervaring. De bekendste namen onder de gokkasten van Classic Jackpots zijn waarschijnlijk Turbo Reel, Classic en Reel Cash. Maar ook een gokkast als Power Fruit zal bij de geoefende gokker ongetwijfeld bekend zijn. Over Power Fruit zullen we u in dit artikel nog wat meer vertellen.

Één van de dingen die het spelen op een gokkast aantrekkelijk maakt is natuurlijk een goede vormgeving. Classic Jackpot staat bekend om de klassieke en vrolijke vormgeving van haar gokkasten, en dit is ook bij Power Fruit zeker van toepassing. De kleurrijke en vrolijke symbolen waarmee u winnende combinaties kunt vormen zijn de bekende fruitautomaat symbolen. Bovenin de gokkast ziet u bovendien nog een bovenspel met dezelfde vrolijke symbolen omgeven door een soort oranjegekleurde bliksemwolk. Rechts op de gokkast vind je de uitbetalingtabel van deze gokkast. Al deze elementen vormen samen met de paarsachtige achtergrond een vrolijk en kleurrijk geheel.

Net als veel andere gokkasten van Classic Jackpot biedt ook Power Fruit je een aantal extra's. Op deze gokkast bestaan deze extra's onder andere uit het eerder genoemde bovenspel. De credits die je in het basisspel wint kun je doorspelen naar het bovenspel. Vervolgens maak je in het bovenspel kans op nog grotere prijzen dan in het reguliere spel. Een andere leuke extra die je winsten kan vergroten verschijnt in de vorm van power symbolen. Deze power symbolen leveren extra prijzen op die tot wel 200 credtis per spin op kunnen lopen. Het spelen van power fruits kan met zowel een lage als een hoge inzet. Je kunt namelijk al vanaf 10 cent per spin kans maken op de mooiste prijzen op deze leuke gokkast.

Speel voor echt geld