Gokkast Online

Reelcash SE

Reelcash SEReelcash SE gokkast online spelen

Één van de grote producenten van klassieke gokkasten voor in online casino's is Classic Jackpot. De gokkasten Classic Jackpot zijn echte klassiekers door het spelverloop en de klassieke vormgeving. De bekende gokkasten van Classic Jackpot zijn al een heel aantal jaar te spelen. Bij de oudere gokkers zijn de gokkasten dan waarschijnlijk ook al wel bekend. Maar voor de minder ervaren gokkers zullen we toch nog graag wat meer over een aantal gokkasten vertellen. Elders op “www.gokkastonline.com'' kun je informatie vinden over Power Fruit, Turboplay en Tropicana. In dit artikel zullen we je meenemen in informatie over de Reelcash SE gokkast van Classic Jackpot. We zullen je meer vertellen over onder andere de opmaak, het beginspel en het vervolgspel van Reelcash SE. De SE achter Reelcash staat trouwens voor Special Edition.

Over de opmaak van Reelcash SE, zullen vooral mensen die houden van een gokkast met rustige opmaak erg tevreden zijn. Ten opzichte van de andere gokkasten van Classic Jackpot is het ontwerp van Reelcash SE namelijk een stuk minder kleurrijk. Maar de donkere achtergrond waarop de uitbetalingtabel rollen en natuurlijk symbolen te zien zijn, zorgt er wel voor dat deze erg opvallend zijn. De rollen hebben juist een witte achtergrond, met daarop de kleurrijke symbolen die je van een fruitautomaat gewend bent. De rollen steken daardoor al met al helder af tegen de donkere achtergrond waardoor de spins uitstekend te volgen zijn. Genoeg over de opmaak van deze gokkast online, we gaan je nu over het belangrijkste aspect van de gokkast vertellen: het spelverloop.

Het spel begint natuurlijk met op de knop start drukken, om een spin in gang te zetten. Er word dan een spin in gang gezet in het basisspel met 3 rollen en 9 symbolen. Je kunt een spin in gang zetten voor 1 credit oftewel 10 cent. Wanneer je 2 of 3 dezelfde symbolen hebt op de middelste rij van links naar rechts, heb je prijs. Je kunt dan door kop of munt je winst verdubbelen of ervoor kiezen je credits naar het bovenspel te brengen. In het bovenspel kun je met 4, 8 of zelfs 16 credits per spin spelen. Afhankelijk van het aantal credits word het aantal winlijnen op 1, 2 of 3 bepaald. In het bovenspel kun je combinaties vormen met bankbiljetten die op eenzelfde winlijn verschijnen. Met de rode bankbiljetten maak je in het bovenspel de meeste kans op grote prijzen.

Speel voor echt geld