Gokkast Online

Tropicana

TropicanaTropicana gokkast online spelen

Een bekende ontwikkelaar van online gokkasten is Classic Jackpot. Classic Jackpot staat bekend om de klassieke gokkasten, die vooral bij de wat oudere gokkers wel bekend zullen zijn. Het assortiment van Classic Jackpot is beperkt tot slechts 7 gokkasten, maar deze zijn allemaal van hoge kwaliteit. De gokkasten van deze ontwikkelaar mogen daarom ook zeker niet ontbreken op de site van ''www.gokkastonline.com''. Tropicana is één van de pareltjes van deze ontwikkelaar, en deze zullen we dan ook voor je uitlichten. We zullen ingaan op onder andere de vormgeving, inzetmogelijkheden en extra's die deze gokkast u te bieden heeft. Hopelijk kunnen wij je door deze tekst wat meer inzicht verschaffen in de gokkast Tropicana van Classic Jackpot.

Allereerst de vormgeving van Tropicana, deze is in één woord kleurrijk te noemen. Het spel wordt gespeeld tegen een achtergrond met palmbomen, en de symbolen zijn erg kleurrijk zoals we ze van een fruitautomaat kennen. De kleurrijke opmaak komt ook terug in de extra's aan de zij en bovenkant van de gokkast. Over deze extra's zullen we je zo iets meer vertellen. Dan de inzetmogelijkheden van de Tropicana gokkast. Bij deze gokkast is het al mogelijkheid vanaf 10 cent per spin te spelen. En ook met een lage inzet kun je flinke prijzen winnen in deze gokkast van Classic Jackpot. Dat maakt het spelen van Tropicana met welke inzet dan ook erg spannend en leuk. Bovendien kun je met een kleine inzet lekker lang spelen zonder al te veel geld op het spel te zetten. Tropicana is al met al een leuke gokkast voor spelers met diverse budgets.

Ten slotte gaan we in op de extra's die het spel Tropicana je te bieden heeft. Op het moment dat er een winnende combinatie op je rollen is verschenen is er allereerst de mogelijkheid deze te verdubbelen met de gamble functie. Deze functie ken je wellicht van andere gokkasten, en laat je kop of munt kiezen. Als je goed hebt geraden of het kop of munt is kun je de gewonnen credits vervolgens naar de clubmeter brengen. Als je credits in deze clubmeter hebt kun je het bovenste gedeelte van de gokkast gaan volgen. Hierop zullen andere symbolen verschijnen dan op het onderste gedeelte. Deze symbolen kunnen je naar nog veel grotere winsten leiden dan het onderste gedeelte van deze gokkast. De extra's maken het spelen van Tropicana nog spannender!

Speel voor echt geld