Gokkast Online

Fairy tale

Fairy tale

Het sprookje dat op de 5 rollen van Fairy Tale verteld wordt gaat over 3 engelen. Deze zitten hoog boven de wolken, waarbij een mysterieus verhaal verteld zal worden. Als je op de gokkast Fairy Tale terecht komt zal je gelijk beleven dat het spel niet alleen grafisch een aanrader is. De sprookjesachtige geluiden zorgen immers ook voor de nodige spanning. Verder moet je weten dat je binnen dit spel op de 5 rollen van 20 lijnen gebruik zal kunnen maken om geld te winnen. Je moet daarvoor combinaties vormen van soortgelijke symbolen. Prijzen die kunnen worden behaald zijn op Fairy Tale terug te vinden in de prijzentabel. Deze vind je door op de MENU knop te klikken.

Diamant symbool Fairy Tale

Zodra je op de rollen van Fairy Tale een diamant ziet verschijnen moet je weten dat deze gebruikt wordt voor allerlei extra functies. Tussen soortgelijke symbolen of achter een winnende combinatie kan deze als Wild worden gebruikt. In dat geval kan de diamant elk ander symbool vervangen om een prijs te verzorgen. Verder kun je met dit symbool zelf ook prijzen winnen als je er minimaal 3 in een combinatie draait. Wordt er een prijs behaald dankzij deze diamant? Dan start je daarmee als extra ook een ongelimiteerd aantal free spins om mee te winnen!

Free games met Cage feature

Zoals we hierboven al gezegd hebben kun je bij Fairy Tale ook een onbeperkt aantal free games winnen. Daarbij komen er in totaal 4 kooien in beeld. Zolang er nog minimaal 1 kooi dicht is zullen de free spins gehandhaafd worden. Zijn alle 4 de kooien van Fairy Tale uiteindelijk open? Dan stoppen de gratis spins en zal je terugkeren in het hoofdspel om eventuele prijzen te winnen.

Gokken op Fairy Tale

Wanneer je gaat spelen op de gokkast Fairy Tale zal je zien dat je zowel gratis als voor geld kunt spelen. Gratis spelen op Fairy Tale is interessant als je wilt oefenen. Dit kan met 10.000 credits en zonder dat je een account nodig hebt. Wil je wel voor geld spelen om winst te kunnen maken? Dan zal je een account nodig hebben bij een casino met saldo. In dit geval speel je op alle winlijnen met minimaal € 0,20 eurocent. Maximaal kan er met een bedrag van € 200 euro gedraaid worden.

Speel voor echt geld