Gokkast Online

Minotaurus

Minotaurus

De online gokkast Minotaurus is zoals je aan de intro van het spel al kunt zien afkomstig van Endorphina. Het beest waar alles om draait in dit spel zie je ook terug bij het laden ervan en verzorgt gelijk al de nodige spanning. Eenmaal in de tempel terecht zie je dat animaties afgewisseld worden met allerlei spannend geluiden. Zo is gokken op Minotaurus zeker interessant. Voor diegene die een winst wilt behalen op deze gokkast is het goed te weten dat er 10 winlijnen aanwezig zijn. Je moet deze vullen met zoveel mogelijk gelijkwaardige symbolen om een prijs binnen te halen. Dankzij Endorphina kun je heel goed zien welke winsten er behaald kunnen worden. Hiervoor is een prijzentabel toegevoegd, die je terug kunt vinden onder de MENU knop.

Minotaurus Wild symbool

Tijdens het spelen van deze gokkast kun je een Minotaurus als Wild symbool terugvinden. Met dit symbool kunnen de andere symbolen worden vervangen op rol 2, 3 en 4. Dit wil dus zeggen dat je geen losse prijzen met de Minotaurus zal kunnen behalen. Een Wild mag daarbij gebruikt worden als een tussenliggend symbool, maar ook als extra om een winst langer te maken. Verder kunnen er ook free games mee gewonnen worden zoals we hieronder uit zullen leggen.

Free games Minotaurus

Binnen deze gokkast wordt er gesproken van free games al er een Wild symbool gedraaid is. Wanneer een Wild immers gedraaid wordt en er wordt geen winst mee behaald zal er een re-spin volgen. Daarbij zal er een vermenigvuldiger toegekend worden bij een draai die eventueel wel een winst oplevert. Zolang er geen winst behaald wordt tijdens de re-spins wordt de vermenigvuldiger net zolang verhoogd totdat er wel gewonnen wordt en er dus een uitbetaling plaatsvindt.

Online gokkast spelen

Wil je deze online gokkasten spelen bij een casino? Oefen dan eerst gratis via het speelscherm op onze site voordat je voor geld gaat gokken. Zo weet je vooraf wat er van je verwacht wordt en kun je geen missers maken als het gaat om het gokken voor echt geld. Hoeveel geld er op Minotaurus gespeeld kan worden? Dat bepaal jezelf binnen een minimale limiet van € 0,10 eurocent en een maximaal bedrag van € 100 euro.

Speel voor echt geld