Gokkast Online

Origami

Origami

Origami is een echte Endorphina gokkast. Vanaf de intro zal je al zien dat het naam van het spel alles met het thema te maken heeft. Een vrolijk muziekje wordt gestart en je zal op basis van Origami figuren voor de prijzen kunnen gaan. Bij het spelen van Origami wordt er gebruik gemaakt van 10 winlijnen om prijzen op te winnen. Het winnen van prijzen zou daarbij redelijk eenvoudig moeten zijn, omdat er niet heel veel verschillende symbolen gebruikt worden bij dit spel. Extra functies zijn er niet veel, maar de extra features die je kunt gebruiken zijn zeker wel de moeite waard.

Cat feature Origami

De kat die op de rollen van Origami gedraaid kan worden kan in een combinatie zorgen voor een vermenigvuldiger. Wordt er een winnende combinatie van symbolen gevormd? Dan zal deze een vermenigvuldiger aangeven die op alle prijzen toe zal worden gepast. Is het dus gelukt om meerdere lijnen tegelijk compleet te maken? Dan zal je gelijk kunnen zien wat voor vermenigvuldiger er voor al deze prijzen gebruikt zal gaan worden. Hoe hoog de maximale vermenigvuldiging is? Deze komt uit op maar liefst 50x je winst!

Gratis of voor echt geld spelen

Op de Origami gokkast kun je zowel gratis als voor echt geld gaan spelen. Wil je graag gratis van start? Dan gebruik je 10.000 credits in zijn totaliteit om alle regels eerst mee te oefenen. Speel je liever gelijk voor echt geld om winsten te behalen? Dan zal je bij Origami minimaal €0,10 eurocent moeten spelen. Het maximaal te spelen bedrag op de 10 winlijnen komt uit op € 100 euro per spin. Kortom voldoende mogelijkheden voor elke gokker om een bedrag te verkiezen aan de hand van het beschikbare budget.

Speel voor echt geld