Gokkast Online

Multitimer

MultitimerMultitimer gokkast online spelen

Speel hierboven de bekende Multitimer gokkast online! Er valt tegenwoordig een hele hoop te kiezen op het gebied van online gokkasten. Dit komt doordat er een hele hoop producenten zijn die allemaal verschillende gokkasten produceren. Door de toenemende populariteit van online gokken komen er nog elke dag nieuwe gokkasten bij. Op “www.gokkastonline.com” proberen we je te helpen meer overzicht te krijgen over de verschillende gokkasten en producenten van gokkasten. Bekende gokkasten van de grote producenten zoals Slotstar, Classic Jackpot en Nedbet komen aan bod op onze site. Een andere bekende producent van online gokkasten is Eurocazino. Deze producent is met name gespecialiseerd in het omtoveren van traditionele gokkasten naar een online gokkast. De online gokkasten die door Eurocazino gemaakt worden zullen de meer ervaren gokkers wellicht nog kennen uit het casino of een café. In dit artikel gaan we het over de populaire gokkast Multitimer hebben.

Voor je gaat beginnen met het spelen van Multitimer is het belangrijk te weten of de vormgeving van deze gokkast je bevalt. Als je houdt van klassieke en rustige gokkasten is Multitimer waarschijnlijk echt iets voor jou. De gokkast heeft een zwarte rustige achtergrond waardoor de fruit symbolen op de rollen en de uitbetalingtabellen er echt uitspringen. Hetgeen je waarschijnlijk direct opvalt aan Multitimer is het feit dat er niet één maar twee spellen met rollen en symbolen zijn. Het onderste spel heeft 3 rollen en 9 symbolen terwijl het bovenste spel 4 rollen en 12 symbolen heeft. Afhankelijk van je inzet speel je op één van de twee of allebei de spellen.

Met een lage inzet van 1 of 5 credits zul je op slechts 3 rollen spelen. Bij de inzet van 1 credit oftewel 10 cent per spin zullen dit de drie rollen van het benedenspel zijn. Bij een iets hogere inzet van 5 credits per spin speel je op de drie eerste rollen van het bovenspel. Het voordeel hiervan is dat er niet 1 maar 5 winlijnen zijn waarover je winnende combinaties kunt vormen. Natuurlijk heb je de meeste voordelen en kans op winst met een hoge inzet. Met de inzet van 40 credits oftewel 4 euro per spiin gebruik je alle rollen en kun je bovendien de rollen 2 posities verschuiven. Dit levert fors hogere kansen op mooie prijzen op. Als er met deze hoge inzet jokers op je rollen verschijnen zul je ook kans maken op de mooiste prijzen!

Speel voor echt geld