Gokkast Online

King Cashalot

King Cashalot

King Cashalot gokkast online spelen

Microgaming heeft met zijn online gokkast King Cashalot de harten van veel online gokkers veroverd. Met het leuke middeleeuwse thema word je zo jaren terug mee in de tijd genomen. Bovendien beschikt King Cashalot over een aantal leuke functies, die je ook nog veel geld op kunnen leveren. Zo beschikt deze online gokkast over een progressieve jackpot, en kun je zogenaamde free spins verdienen als je aan het spelen bent op de online gokkast! Deze jackpot en spins kun je winnen door combinaties te maken van zogenaamde speciale symbolen. Wildsymbolen, scattersymbolen en bonussymbolen, ze zijn allemaal aanwezig in deze mooie gokkast die Microgaming gemaakt heeft.

Speel hierboven de populaire King Cashalot gokkast van Microgaming online! King Cashalot is een gokkast met 5 rollen en 3 rijen. De gokkast wordt gespeeld met 9 actieve winlijnen. Dit aantal is niet door jou aan te passen. De symbolen, waarvan je er dus 15 tegelijk ziet, zijn allemaal gemaakt in het middeleeuwse thema van de gokkast. Mooie kastelen, koningen en koninginnen, noem het maar op. Dit mooie thema is natuurlijk belangrijk, maar het winnen van geld is voor de meesten die inzetten op een online gokkast toch belangijker!

We zullen het eerst maar gaan hebben over de jackpot. De jackpot is progressief, dat betekent dat hij net zolang oploopt, totdat iemand hem een keer wint! Is de jackpot gevallen, wordt de jackpot automatisch gereset op een minimum van 100,000 euro. De jackpot win je als winlijn nummer 9 compleet gevuld is met wildsymbolen. Naast de mogelijkheid op het winnen van de jackpot beschikken de wildsymbolen natuurlijk ook over zijn normale krachten. Ze kunnen veranderen in elk ander symbool! Scattersymbolen kunnen ook mooie winsten opleveren, krijg je 5 scatters op de rollen, dan wordt je inzet 500 keer uitbetaald! Dan heb je nog de bonussymbolen, deze gouden draken brengen je naar een bonusgame. Je komt hier alleen als je een gouden draak krijgt op zowel de 3e, de 4e en de 5e rol. In deze bonusgame kun je veel winst maken!

De inzet op deze online gokkast is niet op veel manieren aan te passen, slechts het aantal munten per actieve winlijn en de muntwaarde. Voor de grote inzetter is King Cashalot misschien niet de beste keuze, je kunt maar 5 munten per winlijn inzetten. De maximum inzet bij deze online gokkast is hierom niet heel erg hoog. Uiteraard is de gokkast van Microgaming gratis te spelen, voor zo vaak als je maar wil. Wil je kans maken op een jackpot van minimaal 100,000 euro en tegelijk kans maken op andere grote winsten? Dan is de King Cashalot echt een gokkast voor jou.

Speel voor echt geld