Gokkast Online

Bulls eye

Bulls eyeBulls Eye gokkast online spelen

Speel hierboven direct de Bulls Eye gokkast online! Door het enorme toenemende aanbod aan online gokkasten is het soms moeilijk een voor jou geschikte gokkast te vinden. Er is een grote variatie in vormgeving, inzetmogelijkheden en thema's die allemaal invloed hebben op de beleving van de gokkast. Om je te helpen een geschikte gokkast te vinden, zonder dat je ze allemaal hoeft te spelen is er “www.gokkastonline.com”. Op deze site geven we je informatie over de populairste gokkasten van grote producenten. Voorbeelden van deze grote producenten zijn bijvoorbeeld Powerlounge en Power Jackpot. Maar ook Nedbet mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken.

Nedbet is één van de absolute specialisten in het transformeren van oude klassieke offline gokkasten naar moderne online gokkasten. Door veel spelers worden de gokkasten van Nedbet enorm gewaardeerd door de klassieke vormgeving, geluiden en spelervaring. Een absolute klassieker uit de speelhallen en kroegen die door Nedbet tot online gokkast is gemaakt is Bulls Eye. Deze leuke gokkast combineert een goede gokkast met een leuk darts thema. Ideaal voor mensen die zowel van gokkasten als van darten houden natuurlijk!

De vormgeving van deze gokkast heeft zoals gezegd een hoop met darten te maken. Dit is te zien aan het grote dartbord boven de rollen maar ook aan de opmaak van de uitbetalingtabellen. Deze tabellen doen namelijk sterk denken aan de scoreborden die bij het darten gebruikt worden. Het dartbord bevat ook nog een leuke extra functie waarover we je zo meer zullen vertellen. Bij het spelen van een online gokkast zijn de inzetmogelijkheden natuurlijk van belang. In Bulls Eye kun je spelen met een lage inzet van 1 credit dus 10 cent per spin. Maar ook een hogere inzet van bijvoorbeeld 5 of 20 credits per spin is mogelijk. Bij de hoogste inzet van 20 credits dus 2 euro per spin zal ook de vierde rol actief worden tijdens een spin. Ook zullen er bij een inzet van 5 credits niet 1 maar 5 winlijnen actief zijn.

De extra functie van het dartbord wordt pas in werking gezet wanneer er een dartbord symbool op één van de winlijnen valt. De verschillende vlakken van het dartbord zullen dan om de beurt oplichten. Het getal dat op het vlak staat waar het licht tot stilstand komt, is uw prijs. De prijzen in Bulls Eye kun je verdubbelen door een goede gok in de kop of munt functie. Deze extra functies maken het spelen van Bulls Eye extra spannend!

Speel voor echt geld