Gokkast Online

Boom Brothers

Boom BrothersBoom Brothers gokkast online spelen

Speel hieronder gelijk de Boom Brothers gokkast online bij het Klaver Casino. Boom Brothers is een erg vermakelijke gokkast met een ‘dwergen’ en ‘mijn’ thema. Het is een typische Netent gokkast met 20 winlijnen die je kunt instellen. Je kunt ook met minder winlijnen spelen, je hebt dan wel minder kans om te winnen maar je inzet is ook lager. Als je met meer winlijnen speelt is de kans om te winnen veel groter maar is je inzet ook hoger. Je moet dus voor jezelf beslissen wat je speeltactiek wordt. Naast dat je de winlijnen kunt instellen kun je ook het level instellen en de ‘coin value’. Dit heeft invloed op je inzet. Zo is de minimale inzet met 1 winlijn, level 1 en een coin value van 0,01 euro maar 1 cent. De maximale inzet met 20 winlijnen, level 5 en een coin value van 1 euro is 100 euro. Je kunt dus variëren van inzet tussen de 1 cent en de 100 euro! Dit betekent dat Boom Brothers een gokkast is voor zowel beginnende gokkers als ervaren gokkast spelers.Wild Symbolen Boom Brothers

Net als de meeste gokkasten van Netent heb je in Boom Brothers ook Wild symbolen. Wild symbolen zijn een soort bonus symbolen waar je echt veel aan hebt! Wanneer je namelijk op een winlijn bijna een winnende combinatie hebt kan een Wild symbool je erg van dienst zijn. Een Wild symbool kun je namelijk zien als een soort joker. Ontbreekt er een enkel symbool bij een winnende combinatie op een winlijn en staat er dan een Wild symbool op die plek, dan is het je geluksdag! De combinatie wordt dan namelijk alsnog winnend gerekend!

Free spins verdienen

De meeste gokkasten die Netent maakt hebben naast Wild symbolen ook Scatter symbolen. Boom Brothers kent geen Scatter symbolen. De Free spins symbolen zijn echter hetzelfde als de Scatter symbolen. Met de Free spins symbolen kun je gratis spins winnen. Met 3 Free spins symbolen op je beeldscherm activeer je de Free spin feature. Je kunt de gokkast dan laten draaien zonder inzet. Je kunt alleen maar winnen, niet verliezen. Een hele mooie bijkomstigheid is dat alle winst die je eventueel maakt wordt vermenigvuldig met 3, lekker cashen dus!

Conclusie

Al met al is Boom Brothers dus een hele mooie gokkast met een leuk thema die geschikt is voor zowel beginnende gokkast spelers als voor de ervaren gokkers mede omdat de inzet zo variabel is. Veel plezier met het spelen van deze Netent gokkast!

Speel voor echt geld