Gokkast Online

Gonzos Quest

Gonzos QuestGonzo's Quest gokkast online spelen

Hieronder kun je gelijk de Gonzo's Quest gokkast online uitvoeren bij Klaver Casino. Gonzo’s Quest is een gokkast waar je erg veel plezier aan gaat beleven. Het is een gokkast met een bijzonder thema. Het thema gaat namelijk over de Spaanse ontdekkingsreizen en dit geeft een hele leuke twist aan de gokkast. Zo zijn gebruikt Gonzo’s Quest allerlei symbolen van de Maya’s en de Azteken en wanneer je deze gokkast speelt proef je ook de Zuid-Amerikaanse ontdekkingsreizigers sfeer. Een echte aanrader dus enkel om het thema al! Gonzo’s Quest is een gokkast geproduceerd door Netent. Netent laat vaak standaard elementen terugkomen in hun gokkasten waar ze aan herkennen zijn. Ook Gonzo’s Quest bevat een aantal van deze kenmerken. Zo zijn er een aantal bonussymbolen die je kunt verkrijgen in Gonzo’s Quest, namelijk de Free Fall symbolen en de Wild symbolen.Wild Symbolen Gonzos Quest

Een heel typerende bonus die je vaak terug vindt in Netent gokkasten is te verkrijgen door middel van de Wild symbolen. Deze Wild symbolen kunnen verrekte handig zijn! Wat heb je precies aan een Wild symbool? Nou, het is heel simpel. Wanneer je een bijna winnende combinatie hebt op een winlijn en je mist nog maar een symbool om de winnende combinatie compleet te hebben, en op de plek van dit missende symbool staat een Wild symbool, dan is het je geluksdag!

Free Fall symbolen

Gonzo’s Quest is een gokkast gemaakt door Netent. De meeste gokkasten die door Netent gemaakt worden bevatten Wild symbolen maar ook Scatter symbolen. Gonzo’s Quest bevat geen Scatter symbolen maar Free Fall symbolen, dit komt in principe op hetzelfde neer. Wanneer er op een winlijn 3 of meer Free Fall symbolen verschijnen na een spin kun je blij opkijken! Je ontvangt dan namelijk 10 Free Falls. Free Falls zijn eigenlijk hetzelfde als Free Spins. Je kunt dan 10 keer de gokkast laten draaien zonder inzet, dit betekent dat je alleen maar kunt winnen en niet verliezen. De Free Fall symbolen moeten wel van links naar rechts achterelkaar verschijnen. Alleen dan ontvang je 10 Free Falls.

Conclusie

Al met al is Gonzo’s Quest een heel mooie gokkast, met name het thema is heel mooi uitgewerkt en moet je echt zelf een keer met je eigen ogen gezien hebben. Daarnaast is het een gokkast voor iedereen, Gonzo’s Quest accepteert namelijk zowel lage als hoge inzetten variërend van 20 eurocent naar 50 euro. Speel daarom nu Gonzo’s Quest en win leuke bedragen!

Speel voor echt geld