Gokkast Online

Scarface

ScarfaceScarface gokkast online spelen

Hieronder kun je gelijk de Scarface gokkast online uitvoeren bij Klaver Casino. Een van de beste films ooit volgens velen was de film Scarface. Deze kaskraker met Al Pacino in de hoofdrol als Tony Montana is nog steeds een van de hoogst gewaarde films en ook de gokkast maker Netent heeft dit ingezien. Daarom besloten zij een gokkast te maken met als thema deze klassieker: Scarface. Wil je alles weten over deze gokkast, lees dan hier verder!Inzetten op Scarface gokkast

De gokkast Scarface heeft een heel modern uiterlijk en is hier ook naar gemaakt. Zo is de gokkast namelijk geschikt voor zowel de jonge beginnende gokkers als voor de oude ervaren gokkers. Dit omdat de inzet erg kan en mag variëren. De maximale inzet is namelijk met een inzetniveau van 10 en een muntwaarde van 50 cent met 20 winlijnen maar liefst 100 euro! De minimale inzet is met een inzetniveau van 1 en een muntwaarde van 1 cent met 20 winlijnen 20 cent. In de gokkast Scarface kun je dus zowel met erg hoge inzetten als met erg lage inzetten spelen!

Winlijnen

De gokkast Scarface heeft een bijzonder kenmerk. Dit is namelijk dat de gokkast maar liefst 20 winlijnen kent. Dit erg veel voor een online gokkast en verhoogt de kans op het maken van winst ook heel erg! Het is echter alleen niet mogelijk om het aantal winlijnen te veranderen. Je speelt altijd met 20 winlijnen.

Wild symbolen

Net zoals de meeste gokkasten van Netent kent ook Scarface de Wild symbolen. Deze Wild symbolen hebben een belangrijke rol in de gokkast en kunnen je erg van dienst zijn bij het spelen van deze gokkast. Wat kunnen deze Wild symbolen dan? Het is in principe heel simpel wat de Wild symbolen doen. Op het moment dat je maar een symbool mist voor een winnende combinatie op een winlijn en op die plek staat een Wild symbool heb je erg veel geluk! Een Wild symbool geldt namelijk als een soort joker, het neemt als het ware de vorm aan van het symbool wat je het best kunt gebruiken. Een erg handige toevoeging aan de gokkast Scarface dus!

Bonusspel

Een andere leuke toevoeging aan de gokkast is dat wanneer je de derde rol vol hebt met Wild symbolen je het bonusspel activeert. Hier moet je zo veel mogelijk vijanden doden. Dit moet je maar zelf een keer meemaken! De gokkast Scarface heeft dus veel te bieden! Je kunt je vijanden neerknallen als Tony Montana, uit de bekende film Scarface. Hoe meer je er neerknalt, hoe meer prijzen je ontvangt.

Speel voor echt geld