Gokkast Online

South Park

South ParkSouth Park gokkast online spelen

Hieronder kun je gelijk de South Park gokkast online uitvoeren bij Klaver Casino. Een van de meest bekende en populairste tekenfilms aller tijden is natuurlijk wel South Park. Iedereen kent het wel, of je het nou eens voorbij hebt zien komen of iedere dag voor de buis zit om de nieuwe aflevering weer te zien. Goed nieuws voor de fans! Er is nu namelijk ook een online gokkast van de populaire tekenfilm serie. En het is niet zomaar een gokkast geworden, het is een prachtig gemaakt gokkast geworden met vele features! Wil je alles te weten komen over de gokkast Southpark? Lees dan hieronder verder!Wild Symbolen South Park gokkast

Netent laat altijd een paar elementen in hun gokkasten terugkomen die erg succesvol blijken te zijn. Een van de elementen die altijd terugkomt in de gokkasten van Netent zijn de Wild symbolen. Deze Wild symbolen kunnen ongelooflijk handig zijn en je heerlijke winsten bezorgen! Hoe werken deze Wild symbolen dan precies? Goed, wanneer je op een winlijn een bijna winnende combinatie hebt waarvan er dus maar een symbool mist, en op de plaats van dat missende symbool staat een Wild symbool, dan heb je geluk gehad. Je bijna winnende combinatie telt dan alsnog als een winnende combinatie. Dat komt omdat Wild symbolen als een soort jokers tellen, ze nemen als het ware de vorm aan van het symbool wat je nodig hebt met uitzondering de Bonus symbolen.

Bonus symbolen

Naast Wild symbolen kent de gokkast South Park ook Bonus symbolen. Deze zijn ook van harte welkom om op je beeldscherm te verschijnen! Wanneer je namelijk op de derde rol en de vierde rol een bonussymbool krijgt, en op de vijfde rol er een bonus symbool met een personage erop verschijnt wordt er een bonus game geactiveerd! Je kunt de Cartman bonus game spelen, de Kenny bonus game, je kunt Kyle bonus spins activeren en Stan bonus spins activeren. Wat al deze bonussen inhouden moet je zelf maar eens meemaken!

Inzet en winlijnen

South Park kent 25 winlijnen. Je kunt niet kiezen met hoeveel je er speelt, je speelt altijd met de volledige 25 winlijnen. De minimale inzet is een cent per winlijn wat neerkomt op 25 cent. De maximale inzet is 50 cent per winlijn wat neer zou komen op 12,50 euro maar omdat je het inzetniveau ook kunt selecteren is de maximale inzet in South Park maar liefst 250 euro!

Speel voor echt geld