Gokkast Online

Tiki Wonders

Tiki WondersTiki Wonders gokkast online spelen

Hieronder kun je gelijk de Tiki Wonders gokkast online uitvoeren bij Klaver Casino. Van de gokkast Tiki Wonders krijg je spontaan zin om een vakantie te boeken naar een ver oord. Het is dan ook een gokkast met een Hawaiiaans thema! De gokkast van Netent zit vol met heerlijke cocktails, dansende hoola hoola meisjes, dolfijnen, schildpadden en kokosnoten. Een prachtig gemaakte gokkast met naast een mooi uiterlijk ook een erg vermakelijk spel. Lees op deze pagina alles over de gokkast Tiki Wonders!Winlijnen Tiki Wonders gokkast

Tiki Wonders kent een ongekend aantal winlijnen, namelijk 30! Je kunt ze ook allemaal instellen per winlijn! Je kunt dus zelfs met 1 winlijn spelen! Je zet in de gokkast Tiki Wonders in per winlijn, dit betekent dat wanneer je met veel winlijnen speelt je inzet ook hoger is. Maar je winkans natuurlijk ook! Wanneer je met minder winlijnen speelt is je inzet lager maar dat geld ook voor je winkans! Je moet dus zelf een manier van spelen ontwikkelen wat voor jou het beste werkt. De minimale inzet in Tiki Wonders is 1 cent, de maximale inzet van de gokkast is 60 euro. Er is dus ook een grote variatie in inzet mogelijk.

Wild symbolen

Tiki Wonders is een gokkast geproduceerd door Netent. Dit betekent dat het ook een aantal standaard elementen bevat die veel andere gokkasten van Netent ook hebben. Een daarvan is de aanwezigheid van de Wild symbolen. Wild symbolen gelden als een soort jokers. Heb je bijna een winnende combinatie en staat er op de plek van het symbool wat je mist een Wild symbool? Dan heb je geluk gehad. De combinatie telt dan alsnog als een winnende combinatie! Wild symbolen kunnen dus zeker van pas komen bij het spelen van Tiki Wonders.

Scatter symbolen

Naast Wild symbolen heb je ook Scatter symbolen in de meeste Netent gokkasten, dus ook in Tiki Wonders. Je kunt met Scatter symbolen in Tiki Wonders zogenaamde Free Spins winnen. Dit zijn spins waarbij je niet kunt verliezen, je speelt als het ware zonder inzet. Eventuele winsten van een Free Spin worden ook nog eens met een factor 3 vermenigvuldigd! Zeker geen verkeerde symbolen om op je beeldscherm tegen te komen dus! Wanneer je 3 of meer Schatter symbolen naast elkaar hebt ontvang je 10 Free Spins! Al met al is Tiki Wonders dus een gokkast met een mooi thema met daarnaast een heel leuk spel waar je ook nog eens flinke winsten mee kunt maken!

Speel voor echt geld