Gokkast Online

Avengers

Avengers

Door de jaren heen zijn er al verschillende ontwikkelaars die een The Avengers gokkast uit hebben gebracht. De slot van Playtech is toch zeker wel het meest aan te raden. Met Iron Man, Captain America, The Hulk en Thor in de hoofdrol is het spel zeker wel spannend te noemen. Uiteraard is deze game niet zomaar ontwikkeld, maar in samenwerking met Marvel zelf. Op deze manier is alles levensecht en de spanning op allerlei manieren terug te vinden. Niet alleen grafisch, maar ook qua geluiden zal je hierdoor aan beleving zeker niet ontbreken. Het spel is bovendien eenvoudig te bedienen en kan heel wat mooie prijzen uitkeren. Hoe je kunt winnen en met welke functies? Wij leggen het uit!

Winnen op The Avengers van Playtech

Om te kunnen winnen op de speelautomaat The Avengers is er door Playtech een vijftal rollen toegevoegd. Op de 20 vaste winlijnen kun je daardoor winnen van links naar rechts. Qua extra functies zal je bij The Avengers zeker je kansen op het behalen van een winst hoger uit kunnen laten komen. Het SHIELD symbool wordt immers gebruikt als Wild om andere symbolen te vervangen, met uitzondering van de Scatter. Daarbij wordt het Scatter logo namelijk gebruikt om prijzen uit te keren vanaf iedere willekeurige positie en kun je er de Wall of Heroes bonus mee starten.

Online gokken op The Avengers

Wil je ook spelen op de The Avengers gokkast? Kies dan een Playtech Casino van onze site en speel hoe jij wilt. Gratis spelen kan zonder in te moeten loggen en dus gehaal anoniem zonder een risico op verlies. Speel je liever voor echt geld? Dan kun je met een account op The Avengers gaan gokken door eigen geld te gebruiken. Spelen door je daarbij met minimaal € 0,20 eurocent per draai en met een maximaal bedrag van maar liefst € 500 euro per keer.

Speel voor echt geld