Gokkast Online

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

In het assortiment online gokkasten van Playtech vind je veel titels die gelinkt kunnen worden aan echte verhalen. Zo ook bij de Sherlock Holmes gokkast die ontwikkeld. Deze speelautomaat, die officieel de titel Sherlock Mystery gekregen heeft, is zeker de moeite waard. Wij vinden vooral dat Playtech er goed in geslaagd is om het thema grafisch door te voeren. Daarnaast zijn de geluiden zeer bijpassend en is het heel duidelijk hoe prijzen gewonnen kunnen worden. Bij Sherlock Mystery wordt er immers gebruik gemaakt van 5 rollen. Hierover zijn 20 lijnen verdeeld, die je zelf in kunt stellen. Je bent dus niet verplicht om alle winlijnen te gebruiken bij dit spel. Hierdoor kun je heel eenvoudig spelen met de inzetten en heb je op basis van je budget geheel zelf in de hand hoeveel geld je eventueel gaat draaien.

Spelfuncties bij Sherlock Mystery

De extra symbolen die bij Sherlock Mystery op de rollen zijn toegevoegd zijn zeer goed te herkennen. Dankzij de crimineel als symbool kun je heel eenvoudig prijzen winnen. Deze geldt immers al een Wild en kan andere symbolen vervangen. De munt en het Baker Street logo kunnen overigens niet vervangen worden. Dit, omdat je met het Baker Street logo de Scatter functie kunt genieten. Prijzen win je hiermee zonder een winlijn te volgen en er worden bovendien ook 10 free spins uitgegeven. Daarbij zal er een extra Wild actief worden en zal je prijzen vermenigvuldigd uitgekeerd gaan krijgen. Tot slot moet je weten dat het bonussymbool van Sherlock Mystery gebruikt wordt om de Crime Scene Bonus te activeren. Hiervoor moet je dit symbool draaien op rol 1, 3 en 5 waar deze op willekeurige posities mag komen te staan.

Inzetten op Sherlock Mystery

Ga je bij een casino spelen op Sherlock Mystery als gokkast? Kies dan eerst voor een gratis spel. Zo kun je met een virtueel saldo altijd eerst oefenen en later pas voor echt geld gaan spelen. Gunstig als je dus eerst de regels wilt leren kennen. Zoals gezegd zijn de limieten zeer toereikend als je wel met echt geld zou willen draaien. De minimale inzet op deze gokkast is immers maar een bedrag van € 0,01 eurocent. Speel je liever meer geld? Dan is er een maximaal bedrag van maar liefst € 2000 euro op de rollen van Sherlock Mystery toegestaan.

Speel voor echt geld