Gokkast Online

Starburst

StarburstStarburst gokkast online spelen

Speel hierboven de populaire Starburst gokkast online! Een zeer ervaren producent in het ontwerpen van gokkasten is Power Jackpot. Power Jackpot staat bekend om haar klassieke ontwerp en prettig spelende gokkasten. Ook bij de online gokkasten van Power Jackpot staat de klassieke gokkast ervaring centraal. Deze ervaring word met name gevoed door de opmaak en geluiden, die bij het spelen van gokkasten van Power Jackpot aanwezig zijn. De gokkasten van Power Jackpot zijn toonaangevend in hun soort en moeten daarom ook zeker op “www.gokkastonline.com'' besproken worden. Elders op deze site vind je volop informatie over de gokkasten Golden Oldie, Oldtimer en Wildtimer. In deze tekst gaan we je meer vertellen over de gokkast Starburst van Power Jackpot. Voor de ervaren spelers in het online casino zal Starburst een bekende naam zijn. Want niet alleen Power Jackpot heeft een gokkast met deze naam, er bestaan ook gokkasten en slot games van andere producenten die Starburst heten. Maar de Starburst van Power Jackpot is met recht een klassieker te noemen.

Allereerst wat informatie over de opmaak van Starburst. De opmaak is zoals eerder gezegd klassiek, en is zeker goed verzorgd. De gokkast heeft een kleurrijk uiterlijk met de verschillende fruitsymbolen die centraal staan en een donkerrode achtergrond met sterren. De symbolen zijn de fruitsymbolen die je wellicht wel kent van andere gokkasten. Onder andere de watermeloen, sinaasappel en citroen komen voor. In het reguliere spel is het echter het klokje dat je het meeste credits op kan leveren. We hebben het over het reguliere spel omdat er ook nog een extra bovenspel te vinden is in de Starburst gokkast. Over deze leuke en mogelijk zeer winstgevende extra zullen we je hieronder nog wat meer vertellen.

Je begint natuurlijk altijd met spelen in het reguliere spel met 9 symbolen. Als je hier een winnende combinatie vormt kun je deze allereerst verdubbelen met de gamble functie. Om het aantal credits te verdubbelen hoef je alleen kop of munt goed te raden. Als je genoeg credits verzameld hebt in het basisspel kun je deze naar het bovenspel brengen. In dit bovenspel kun je maar liefst 10 rollen laten draaien als je daar genoeg credits voor hebt. Met 45 credits per spin kun je deze rollen allemaal laten draaien. Logischerwijs heb je met een groter aantal rollen meer kans op grotere winsten. Hoe hoger het aantal credits waar je mee speelt, hoe meer rollen actief zullen worden. Maar spelen met meer credits zorgt natuurlijk ook voor hogere prijzen wanneer er winnende combinaties verschijnen.

Speel voor echt geld