Gokkast Online

Turbospinner XXL

Turbospinner XXLTurbospinner XXL gokkast online spelen

Speel hierboven de populaire Turbospinner XXL gokkast online! Je kunt tegenwoordig op zo veel verschillende online gokkasten spelen, dat het moeilijk is een keuze te maken. Het is natuurlijk in theorie mogelijk ze allemaal eens te proberen maar dit zou een enorm tijdrovende klus zijn. Daarom geven we je op “www.gokkastonline.com” informatie over allemaal verschillende soorten gokkasten. De beste gokkasten van een aantal van de grootste gokkast producenten komen aan bod. Elders op deze site vind je informatie over gokkasten van bijvoorbeeld Fruits 4 real, Eurocazino en Nedbet. Hier bespreken we de beste gokkasten van het grote Powerlounge met je. Powerlounge is één van de meest moderne producenten van gokkasten. Ze richten zich niet op het vertalen van klassieke gokkast naar het internet, maar produceren geheel nieuwe gokkasten. De casino gokkast waar we het in deze tekst over gaan hebben is de Turbospinner XXL. Informatie over de vormgeving, inzetmogelijkheden en natuurlijk het spelverloop zullen de revue passeren.

Om te beginnen de vormgeving van Turbospinner XXL. Zoals je van een grote producent als Powerlounge mag verwachten is deze dik in orde. Er zijn eigenlijk twee spellen een bovenspel en een benedenspel met ieder 9 kleurrijke fruitsymbolen op de rollen. Deze rollen worden omgeven door een rustige donkere achtergrond die de online gokkast een prettige aanblik geeft. Aan de rechterkant van zowel het bovenspel als het benedenspel vind je de uitbetalingtabel. In de uitbetalingtabel vind je naast de winnende combinaties het aantal credits dat deze combinaties opleveren. De combinaties en winsten van de twee spellen zijn verschillend dus het is de moeite waarde ze allebei door te nemen.

De vormgeving is dus in orde, tijd om te spelen. Allereerst moet je natuurlijk je inzet bepalen per spin. Als je ervoor kiest deze gokkast voor echt geld te spelen, kun je kiezen voor een inzet van 1 of 2 euro. Met een inzet van 10 credits of 1 euro speel je het benedenspel. Voor een iets hogere inzet van 20 credits oftewel 2 euro speel je het bovenspel. Je kunt switchen tussen het spelen van het bovenspel en benedenspel door op choose game te klikken. De maximale winst die je kan maken is in beide spellen hetzelfde namelijk 2000 credits oftewel 200 euro. Wel zal je zien dat er in het bovenspel een stuk meer combinaties zijn die je een flinke prijs van boven de 40 euro op kunnen leveren. Het feit dat er eigenlijk twee spellen op één gokkast te vinden zijn maakt het spellen van Turbospinner XXL erg afwisselend.

Speel voor echt geld