Gokkast Online

Slotstar gokkasten

Wederom een online gokkast fabrikant die tientallen onwijs mooie gokkast heeft gemaakt, Slotstar. Slotstar onderscheidt zich van andere gokkastfabrikanten door de diversiteit van zijn gokkasten. Je kunt bij alle gokkasten die Slotstar online heeft staan gelijk het thema herkennen, en van dit thema kun je blijven genieten. Van een vrolijk en zomers uiterlijk tot een wat meer duister thema, je kunt ze allemaal vinden bij Slotstar. De thema’s werkt Slotstar altijd goed uit, wat resulteert in een genot voor het oog, en ook voor het oor! Natuurlijk is het belangrijk dat een gokkast klopt qua uiterlijk, maar voor de meeste mensen is dit toch voor ondergeschikt belang. De belangrijkste eigenschap van een online gokkast is toch de betrouwbaarheid en de winkans. Ook aan deze elementen is vanzelfsprekend gedacht bij Slotstar, en ze zijn in hun opzet geslaagd.

Al welenes de gokkasten van Slotstar gespeeld? Dit zijn klassiekers met een hendel aan de rechterkant en diverse bonusopties. Je kunt bonus spellen activeren met de scatters en gebruik maken van wilds en mystery prijzen. Zie hieronder gelijk de meest gespeelde van Gokkastonline.com en waag zelf eens een gokje gratis of voor geld.

De online gokkasten van Slotstar zijn namelijk allemaal voorzien van de hoogste kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat je met een gerust hart je geld in kunt zetten op een van de online gokkasten van Slotstar. De gokkasten zijn goed beveiligd, en gemaakt met een bepaald algoritme dat ervoor zorgt dat alles op een eerlijke manier wordt geleid. Dit geeft de mensen die op een online gokkast van Slotstar spelen altijd een erg fijn gevoel, en is daarom zeker het vermelden waard. Echter is het natuurlijk niet uitsluitend belangrijk hoe er met het geld wordt omgegaan tijdens het spelen. Het storten van geld op een online gokkast van Slotstar, en de uitbetaling hiervan, is vanzelfsprekend ook van groot belang. Gelukkig hoef je je ook hier geen zorgen over te maken bij Slotstar. Het storten kan via je telefoon met een simpel sms’je of telefoontje, of gewoon via iDEAL. Deze 2 methodes zijn beide goed beveiligd en makkelijk in gebruik.

Deze site geeft je informatie over alles wat met online gokkasten te maken heeft, en aangezien Slotstar een grote speler is als het gaat om online gokkasten, proberen we jullie zoveel mogelijk informatie te geven over Slotstar, en de door hem gemaakte online gokkasten. 4 van de belangrijkste gokkasten die op het internet zijn komen nog meer aan bod op de site. Dit zijn de volgende gokkasten:

Qua opzet werken deze gokkasten hetzelfde als de wat meer traditionele fruitautomaten, maar toch verschillen ze hiervan op sommige punten. Zo zijn de meeste gokkasten van Slotstar gemaakt met 5 rollen, en plaats van de gebruikelijke 3 rollen. Dit heeft als gevolg dat er 15 symbolen tegelijk zichtbaar zijn op je scherm. Doordat er meer rollen zijn dan je misschien gewend bent, is de kans groter dat je wint. Dit komt omdat er meer actieve winlijnen beschikbaar zijn bij een gokkast van Slotstar. Dit klinkt heel positief, en dat is het ook, maar het heeft ook tot gevolg dat je meer inzet per spin die je speelt. Hoe dit allemaal in zijn werking treedt kun je vinden op een ander deel van deze site, namelijk het gedeelte ‘inzetten op gokkasten’.

Slotstar heeft ook een van de bekendste functies die de online gokkast kennen geïmplementeerd in zijn producten, de ‘autoplay’ functie, een functie die het spelen van een online gokkast makkelijker maakt. Zoals je misschien al kunt raden, kijkende naar de naam, kan je met de ‘autoplay’ functie een aantal spins automatisch achter elkaar spelen. Dat wil zeggen dat je niet steeds hoeft te drukken op een ‘play’ knop, ideaal dus! Perfect voor de speler die lekker achterover wil zitten terwijl hij kijkt naar de rollen op zijn of haar beeldscherm, je kunt de functie natuurlijk stop zetten op elk moment.

Jokerswild
Jokerswild
Diamondjoker
Diamondjoker
Crazybananas
Crazybananas
Bonus frenzy
Bonus frenzy